top of page
70722731_2453701254724197_66036998904909

All good is een verzameling van zorgvuldig geselecteerde producten die je leven duurzamer, ecologischer en dus aangenamer maken, gevestigd in Antwerpen. Ik ben Axelle Vyncke, graphic designer, herborist in opleiding met een liefde voor pure producten.

 

Zorgen voor jezelf, elkaar en de natuur, maar dan in de puurste vorm dat is waar All good voor staat. De natuur heeft ons zoveel mooie pure grondstoffen te bieden. Waarom zou je ze niet gebruiken?

 

Veel producten zitten boordevol chemicaliën, onnodige dan nog wel die zorgen voor de textuur, kleur en geur van je producten. Deze beschadigen echter je huid. Terwijl de natuur ons dit ook allemaal kan bieden.

Ik wil mensen op een toegankelijke manier laten proeven en hopelijk overtuigen van de kracht van natuurlijke producten. Het is niet de bedoeling om hierbij comfort te verliezen. Iedereen ervaart deze weg op zijn eigen manier.

Ik help je graag om het geschikte product voor je uit te kiezen. Stuur me een bericht via Facebook, Instagram of mail naar axelle@allgood-products.com. Dan bekijken we het samen.

bottom of page